MASAJUL CU BAMBUS

O tehnica utilizata din cele mai vechi timpuri ne salveaza astazi de oboseala si ne tonifica musculatura. Beneficiile masajului cu bete de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urma de asiatici,iar astazi, aceasta metoda se practica in cele mai moderne centre spa.

In cultura asiatica, bambusul simbolizeaza energia vitala, longevitatea si fertilitatea, iar studii recente demonstreaza ca, prin stimularea tesuturilor cu ajutorul acestor bete, corpul se umple de energie, circulatia fluidelor este impulsionata si se regleaza temperatura corpului – tulburata adesea din pricina acumularii de toxine si a circulatiei defectuoase.

48147_340781399366037_701262395_n

Supla si robusta, tija de bambus este un accesoriu de masaj excelent, pentru ca accentueaza puterea miscarilor efectuate de terapeut, fiind mai profund decat un masaj traditional. Betele de bambus sunt special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului. Este intens folosit pentru ridicarea feselor!
Tehnica consta in imbinarea frictiunilor usoare cu manevre de rotire – alunecare realizate din incheietura mainii. Terapeutul realizeaza si miscari de presiune care relaxeaza muschii si tonifica tesuturile pielii. Prin miscarile rulate, suprafata este drenata, iar toxinele sunt eliminate.
In cadrul masajului se poate folosi ulei natural de bambus (revitalizant), ulei de paprika (anticelulitic)..

Dupa o sedinta de masaj cu bete de bambus, trupul tau va fi plin de vitalitate, spre deosebire de masajul de relaxare care are doar efect detensionant.
Fiind un material pe cat de flexibil, pe atat de usor, ferm si manipulabil cu lejeritate, tijele de bambus aduc multiple beneficii corpului. Cele mai mari sunt stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine.
Masajul cu bete de bambus are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant, energizant, de relaxare, calmare, intindere si combatere a stresului.

Practicat cu regularitate (2-3 sedinte/saptamana), masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar. Betele de bambus produc senzatii variate, ce nu pot fi inlocuite de nicio alta terapie!

Masajul cu bete de bambus este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal pentru remodelare corporala!

Alege oferta potrivită pentru tine 🙂

Lasă un comentariu